Stalin ser ut att vara väldigt glad för tillfället.jpg

Stalin har stort tycke för denna artikel
Den allsmäktige Josef Stalin har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!


I Sovjetryssland, mall lägger till DIG!! Komm2.PNG


”Oj, nu kittlar det i pungen!”

~ Göran Persson om Övererektion

Övererektion, också kallat ETB som är förkortat av engelskans Extremely Tense Bratwurst, är ett något ovanligt fenomen som sker då mannens könsorgan okontrollerat sväller upp vid sexuell upphetsning. Övererektion drabbar män i klimakteriet, ofta till följd av att de hamnar i detta för tidigt. Till följd av övererektion så kan könsorganet spricka och orsaka förblödning, vilket är vanligast. Något som också kan ske, men som är ytterst ovanligt, är att könsorganet håller, vilket istället orsakar att allt blod i kroppen samlas och stannar i könsorganet. 9 fall av 10 leder till dödsfall.

HistoriaRedigera

Det första fallet av övererektion skedde i oktober 1980 då den spanska diktatorn Bert Karlsson råkade ut för ett bakhåll. Bert blev under ett affärsmöte med den Sovjetfinska maffian påhoppad av 15 avklädda amerikanska soldater. Bert blev oförberett upphetsad och fick en sådan kraftig erektion att hans chorizo sprack. Han överlevde, men har men för livet. Han är ej längre kapabel till att göra barn, "dra en Tarzan" eller trycka korven mot stolpar på vintern. Blödningar där könsorganet en gång satt är en vardag för Bert, och elaka kommentarer som han får under sin nudistrunda runt kvarteret är oundvikliga.

1942 uppfanns ett medel med andra ändamål, men som senare bevisades förebygga detta i södra Polen under namnet Ipren. Tyvärr har detta en bieffekt och kan orsaka sterilitet. Medlet förekommer i form av en tablett som kan föras in i valfri öppning (munnen rekommenderas) och finns att köpa i närmaste Apotek eller GAME-butik.

Andra förebyggande metoderRedigera

Om man känner att man är i riskzonen för övererektion, så kan man förebygga detta på annat sätt.

  • Borttagning/amputering av könsorganet.
  • Könsbyte.
  • Två välplacerade pistolskott i huvudet.

Om man redan är på väg att få en övererektion så går det även att förhindra detta om man är tillräckligt snabb med att tvinga fram en utlösning då erektionen blir okontrollerbar.