Redigerar Ica

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Redigeringen kan göras ogjord. Var god och kontrollera jämförelsen nedan för att bekräfta att detta är vad du avser att göra, och spara sedan ändringarna nedan för att göra redigeringen ogjord.

Nuvarande version Din text
Rad 1: Rad 1:
'''Ica''', även känt som [[Rymdimperiet]] är ett ondskefullt imperium, för närvarande lokaliserade i [[Sverige]]. Deras värsta konkurrenter är [[Lidl]], men som tur är, så är det bara dumma personer som köper från [[Lidl]].
 
   
==Stig och Familjen==
+
== ICA ==
Ica grundades 1964 av [[Kejsare Stig]] i Staden [[Ica(stad)|Ica]], han sitter fortfarande vid makten, just nu är det oklart vem som ska bli arvinge, [[Ulf]], [[Cindy]] eller [[Sebastian]]? Ingen vet riktigt. Stig har äntligen hittat sin lilla övermäktiga svärson, [[ICA-Jerry|Praktikanten Jerry]]. Det sägs att Jerry har förpackat 1000 varor på 0,63 sekunder!!!!! Jerry spelar också [[Clark Kent]] i [[Smallville]]. Många säger att Jerry har dödat sin mamma Solbritt Von Heiding med en smörkniv som han gjort på träslöjden.
 
   
  +
'''Richard och William grundade ICA som betyder Illigala Cancer attacker... 1990 tillsammans med sin mamma under en brukperiod. Deras farsa hade precis fått barn med en stor fet manlig neger neger. Richard brukade ha sex med sin farsa och negern tillsammans med en morot. Hans mamma blev avundsjuk och för att styra upp det hela bestämmde sig William för att låta henne rida på honom. Ridningen började redan på 1800-talet och fortsätter än idag. Bli inte förvånade, detta är helt normalt för araber som är släkt med Usama Bin Laden. 2001 crashade Richard och hans mamma i World Trade Center och så kom Aids till. Bin Laden ställde sig och stekte gurka på Richard mamma medan William red på honom. Det är så Richard och Williams systrar kom till världen.
==Falska påståenden==
 
  +
Länge leve Richard och Usama Bin Laden.
Vissa påstår att Ica är en livsmedelsaffär, men de är helt enkelt inte på [[Psyklopedin|Rebellernas]] sida. Risken finns även att de som vanligt har blivit hjärntvättade av [[Wikipedia]].
 
 
==Bert Karlssons ingripande==
 
1997 köpte [[Bert Karlsson]] halva Ica, utan Stigs vetskap, men Stig lyckades köpa tillbaka det 2004, genom att sparka [[Bert Karlsson]] och skrika:”jag är en åsna som käkar korvar” 100000000000000 gånger och klottra ” ICA är bäst” på tomaterna på [[City Gross]] samt köpt gröna strumpor på H&Ms barnavdelning.
 
 
== Konkursen ==
 
Tyvärr så gick ICA i konkurs år 2003, efter att [[Bobbarn Pokosta]] hade beställt en kupp där [[Mackan Söderman]] baxade 5 miljoner liter av energidrycken Monster, men tack vare ett rådigt ingripande av ICA-Jerry så kunde Stig trycka på CTRL-Z och sedan låtsas som om denna händelse aldrig inträffat. Sedan höjde ICA åldersgränsen från 3 år och 2 månader till 18 år för människor, och 52 år för sälar, så att liknande händelser inte skulle kunna inträffa igen.
 
 
==[[Aktuellt]]==
 
2007 kom Ica med i [[Aktuellt]] då [[Katarina Bergström]] tyckte att Ica hade gått för långt när de vägrade sälja tvål till såna som lyssnade på [[Black metal]]. Den allsmäktige [[Dead]] begick då självmord i protest mot Ica. De som lever i tron att han begick självmord 1991 har lyssnat för mycket på [[Christer Sjögren]].
 
 
==Byte av namn==
 
Ica heter inte Ica längre, numera heter det Evil Corporation of [[Kejsare Stig|Stig]], eller kort och gott ICA.
 
 
[[Kategori:Världsherravälde]]
 
[[Kategori:Extremt farliga personer]]
 
[[Kategori:Onda mästare]]
 
[[Kategori:Stalin]]
 
[[Kategori:Saker som Fredrik Reinfeldt gillar]]
 
[[Kategori:Butiker]]
 

Observera att alla bidrag till Psyklopedin är att betrakta som utgivna under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Psyklopedin:Upphovsrätt för detaljer). Om du inte vill att din text ska redigeras eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva något här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

Avbryt Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)